<

Last week, SotaTek successfully held the biggest event of the year – “The Rise” with the meaningful slogan “Break The Limit”, which aims to erase the barriers & limits of all SotaTekers.

2021 was a really successful year for SotaTek when we were able to release 2 new offices worldwide and the number of staff increased rapidly, from 200+ to 750+ with numerous new projects. And we could never reach such achievement without y’all, Sotatekers!

In The Rise event, the BOD gave trophies, flowers, and prize money to dedicated SotaTekers, who devoted their best to the company’s growth. Besides, to heat up the event, it is indispensable to have various fantastic musical performances, the King & Queen contest, and especially the Lucky Draw with a total value of up to 50 million VND. 

SotaTek's dedicated employees award

This event is a great opportunity for SotaTek to appreciate all the hard-working SotaTekers. We hope that it will give you motivation and inspiration to gain bigger milestones together!


Tuần qua, sự kiện đáng chú ý nhất của SotaTek đã diễn ra long trọng tại Trống Đồng Palace, Hoàng Quốc Việt.

Với chủ đề Break The Limit, sự kiện The Rise là dịp để toàn bộ SotaTekers nhìn lại những cột mốc đáng nhớ, sự tăng trưởng vượt trội của công ty cả về nhân sự với số nhân viên tăng gấp đôi và thêm nhiều văn phòng mới được mở. Đồng thời, các mục tiêu lớn hơn cũng được đề ra để toàn bộ nhân viên cùng nhau chinh phục trong năm 2022 này.

SotaTek The Rise 2022

Tại sự kiện, rất nhiều giải thưởng đã được trao tận tay các cá nhân và tập thể xuất sắc, những người đã hết mình cống hiến và tận tâm vì sự phát triển chung của Công ty. Ngoài ra, toàn bộ nhân viên cũng đã được vui chơi hết mình, được thưởng thức những tiết mục văn nghệ đặc sắc, tham gia Cuộc thi King & Queen, và đặc biệt là phần bốc thăm trúng thưởng Lucky Draw với tổng giá trị giải thưởng lên tới 50 triệu đồng.

Một lần nữa, hãy cùng nhìn lại các khoảnh khắc đáng nhớ trong The Rise và tiếp tục đạt được nhiều thành công trong tương lai nhé!

SotaTek BOD at The Rise event
SotaTek Award at The Rise 2022
SotaTek at The Rise

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone