<

Last night (13 Jan, 2023), we kicked off the new year with an incredible Flame Up Year End Party at CTM Palace, Nguyen Phong Sac. With the slogan “Set Fire to the Moon”, the BOD team hopes that 2023 will be a blooming year for SotaTek with numerous new achievements.

Flame Up Year-end Party

We kicked off the new year with an incredible Flame Up Year-End Party at CTM Palace, Nguyen Phong Sac.

This event is an opportunity for all SotaTekers to reflect on the previous year and pop the champagne to a prosperous 2023. At the same time, this is an opportunity to recognize the hard work of outstanding individuals and teams who have contributed to the company’s growth.

Especially, we’ve got amazing M.S CREW dancers and famous mainstream bands (Da LAB & PnP Band) to show up at the event. At the end of the party, we all hyped up for Lucky Draw with a total prize value of up to VND 50 million.

DaLab band at SotaTek Flame Up

DaLab – a famous band – showed up at our event

Once again, let’s take a look at the impressive photos at the event!


SotaTek Rạng Rỡ trong Sự kiện Lớn nhất năm – Flame Up 2023

Tối ngày 13/1, toàn bộ các SotaTekers đã có dịp tụ hội tại CTM Palace, Nguyễn Phong Sắc để tham gia sự kiện Flame Up. Lấy slogan là “Set Fire to the Moon”, Ban Lãnh đạo hi vọng rằng 2023 sẽ là một năm thật bùng nổ đối với SotaTek, tiếp tục vươn đến những đỉnh cao thành tựu mới. 

Sự kiện là dịp để toàn bộ SotaTekers nhìn lại một năm vừa qua và nâng ly chào đón năm mới. Đồng thời, đây cũng là cơ hội để tri ân sự cống hiến của những cá nhân và tập thể xuất sắc, những người đã đóng góp vì sự phát triển chung của Công ty. 

Sota Awards 2022

Rất nhiều giải thưởng Sota Awards đẫ được trao tận tay cho những cá nhân và tập thể xuất sắc

Và trên hết, các SotaTekers đã được kết nối và hòa chung niềm vui khi thưởng thức ”bữa tiệc âm nhạc” từ các khách mời đặc biệt (Da LAB, nhóm nhảy M.S CREW, Ban nhạc PnP) và tham gia bốc thăm trúng thưởng Lucky Draw với tổng giá trị giải thưởng lên đến 50 triệu đồng.

Lucky Draw

Phần bốc thăm trúng thưởng Lucky Draw

Một lần nữa, cùng nhìn lại những hình ảnh ấn tượng tại sự kiện nhé!

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone