<
Events,NewsMonday / 05.04.2021

Innovation Day 2018

Nowadays, it is easy to find a documentary about technology or the fourth industrial revolution on the Internet. However, students need a wider and more realistic angle of view by interacting with companies and organizations operating in the industry.

Innovation Day

Proud to be one of the leading Information Technology companies in Vietnam, SotaTek always accompanies by young and dynamic students who have a great passion for technology. Our strategy is connecting with potential students through seminars and technology events to address their concerns and questions, giving firm support and above all, helping find out their desire in self-development and aspirations towards their future IT career.

The next big event that SotaTek wants to introduce to students in Vietnam is "Innovation Day" which is held at Vietnam National University, University of Engineering and Technology Hanoi (VNU-UET) at 8.30 am on Saturday 27/10/2018. It is our privilege to become the Silver Sponsor for this impressive event; moreover, we commit to bringing value and chances to the attendees.

On Innovation Day, young students will have access to new technology trends such as AI, IoT, BlockChain, VR / AR through talk shows, seminars, and workshops ..., attend the launching of the Young Researcher Competition and the final of "Ideas for Innovative Technology" contest with 8 excellent ideas on Green Urban theme; especially, SotaTek will open a business booth to welcome the young to visit, experience the technology and ask interesting questions. Do not miss this chance.

➡️Link event: https://www.facebook.com/events/247188569288353/
➡️Follow SotaTek Linkedin Page at https://www.linkedin.com/company/sota-tek-.-jsc/

———————————–

“Cách mạng công nghiệp 4.0 là gì?” “4.0 sẽ thay đổi con người và cuộc sống quanh ta ra sao?” chắc hẳn là những câu hỏi luôn thu hút sự quan tâm lớn với các bạn sinh viên, những thế hệ vàng đóng góp vai trò không nhỏ đối với sự phát triển của cộng đồng và đất nước. Ngày nay, các bạn có thể dễ dàng tìm thấy những tài liệu về công nghệ nói chung và cách mạng công nghiệp 4.0 nói riêng qua sách, báo, các phương tiện thông tin đại chúng và mạng Internet. Tuy nhiên, để có một cái nhìn thực tế và đa chiều nhất, các bạn cần được tiếp cận sớm, tìm hiểu và trao đổi với những doanh nghiệp, tổ chức hoạt động trong lĩnh vực này.

Innovation Day

Tự hào là một trong những doanh nghiệp về công nghệ thông tin hàng đầu tại Việt Nam, SotaTek luôn đồng hành cùng thế hệ trẻ và nhất là các bạn sinh viên. Chiến lược của chúng tôi là chủ động đến gần hơn với các bạn sinh viên thông qua các hội thảo, sự kiện, ngày hội công nghệ để giải đáp những băn khoăn, kịp thời hỗ trợ những khó khăn và trên hết là nắm bắt những mong muốn, nguyện vọng của các bạn trong việc phát triển bản thân và tìm kiếm cơ hội việc làm về lĩnh vực công nghệ thông tin trong tương lai.

Sự kiện lớn tiếp theo mà SotaTek giới thiệu đến các bạn sinh viên tại Việt Nam là “Ngày hội sáng tạo kết nối công nghệ Innovation Day” được tổ chức tại Đại học Công Nghệ, Đại học Quốc gia Hà Nội vào 8h30 thứ Bảy ngày 27/10/2018. Chúng tôi vinh dự được trở thành Nhà tài trợ Bạc cho sự kiện ấn tượng này và cam kết sẽ mang đến nhiều giá trị.

Tại Innovation Day, các bạn trẻ sẽ được tiếp cận các xu hướng công nghệ mới như AI, IoT, BlockChain, VR/AR thông qua các talkshow, seminar và workshop..., tham dự lễ phát động phong trào sinh viên Nghiên cứu Khoa học và chung kết cuộc thi “Ý tưởng sáng tạo Công nghệ” với 8 ý tưởng xuất sắc về chủ đề Đô thị Xanh; đặc biệt nhất, SotaTek sẽ mở một gian hàng doanh nghiệp để chào đón các bạn ghé thăm, trải nghiệm công nghệ và đặt những câu hỏi thú vị. Các bạn sinh viên hãy chú ý đừng bỏ lỡ.

➡️Link event: https://www.facebook.com/events/247188569288353/
➡️Theo dõi SotaTek Linkedin Page tại:https://www.linkedin.com/company/sota-tek-.-jsc/

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter    phonephonephone