<

This time, the guest is Mr. Takahashi Shigeki, Representative of JTS (Japan Techincal Software Co Ltd) in Vietnam.

Japan software

JTS is looking forward to celebrating its 50th anniversary with a strong effort to develop its current capabilities. Although more than 500 employees are headquartered in Tokyo and branches in Hokkaido, Chiba, Ibaraki and Osaka, and even in New York, this company is constantly expanding its organization and they have established another representative office in Vietnam.

Of course, presence in Vietnam means that they need partners in Vietnam and SotaTek is one of the great candidates for this position. That's the reason for this visit.

JTS has strengths in the large range from solutions on a mobile, cloud to embedded software as well as medical services. These areas will create great cooperation opportunities for SotaTek. Especially the medical products of SotaTek made them very interested.

Hopefully, in the near future, there will soon be a cooperation on medical software to be implemented between the two sides.

———————————–

SotaTek rất hân hạnh được tiếp đón vị khách quan trọng, ông Takahashi Shigeki - đại diện thường trú của JTS (Japan Techinal Software Co Ltd ) tại Việt Nam.

JTS đang hướng tới lễ niệm 50 năm sáng nghiệp của mình bằng nỗ lực phát triển mạnh mẽ năng lực hiện tại của công ty. Mặc dù đã có hơn 500 nhân viên với có trụ sở chính tại Tokyo và các chi nhánh tại Hokkaido, Chiba, Ibaraki và Osaka và cả ở tận New York nữa nhưng công ty vẫn không ngừng mở rộng tổ chức của mình và họ đã thành lập văn phòng đại diện tại Việt Nam. Tất nhiên đã có mặt tại Việt Nam thì cũng cần có các đối tác tại Việt Nam và SotaTek là một trong các ứng cử viên tuyệt vời cho vị trí này. Đó là lý do tại sao có cuộc thăm viếng này.

JTS có thế mạnh về đủ các lĩnh vực từ cung cấp giải pháp về mobile, cloud cho đến các phần mềm nhúng, cũng như dịch vụ về y tế vv..Các lĩnh vực này sẽ tạo ra cơ hội hợp tác lớn cho SotaTek, nhất là các sản phẩm về y tế của SotaTek được các bạn rất quan tâm.

Hy vọng trong một tương lai gần sẽ sớm có một dự án hợp tác về lĩnh vực phần mềm y tế sẽ được triển khai giữa hai bên.

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter    phonephonephone