<

On January 18th, 2021, SotaTek launched its second office in Ha Noi as part of the company’s business expansion strategy to maintain the robust and sustainable development of the company’s operations in the IT outsourcing service sector.
Located at a prime location on Trung Kinh Street, the second office of SotaTek is spectacular and accommodating, with large open spaces and a panoramic view of the city.

SotaTek second office 3

With 12 meeting rooms and phone booths fully equipped with smart devices, the new interactive office allows maximum connection with our reputable customers around the world and SotaTekers’ ceaselessly growing workload.

The new 500m2 working space with the capacity for 120 members is designed to create a flexible & ideal working environment for all SotaTekers.

SotaTek second office 2

Join SotaTeker’s team to develop your career and enjoy a great working environment at the same time!

------------------------------------------------------------

SotaTek Khai Trương Văn Phòng Thứ 2 tại Việt Nam

Để tăng tốc và Kick off những mục tiêu phát triển năm 2021, văn phòng thứ 2 tại Việt Nam của SotaTek với diện tích 500m2 đã chính thức được đưa vào hoạt động vào ngày 18 tháng 1 năm 2021.

SotaTek second office

Tọa lạc tại trí đắc địa trên phố Trung Kính, Hà Nội, văn phòng thứ 2 của SotaTek có không gian mở rộng rãi và tầm view thành phố cực kỳ ấn tượng.

Với 12 phòng họp lớn nhỏ, được trang bị đầy đủ các thiết bị hiện đại, văn phòng mới cho phép kết nối tối đa với các khách hàng uy tín của chúng tôi trên khắp thế giới và khối lượng công việc không ngừng gia tăng của SotaTekers.

Không gian làm việc rộng 500m2 với sức chứa 120 thành viên mới được thiết kế nhằm tạo ra một môi trường làm việc linh hoạt & lý tưởng cho tất cả các thành viên.

Cùng join team SotaTekers ngay hôm nay để phát triển sự nghiệp của bạn và trải nghiệm môi trường làm việc tuyệt vời nào!

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter    phonephonephone