<

SotaTek welcomes the last guests of the lunar year of the dog from OneConnect, a company registered in Singapore but a member company of Pingan Group of China. Pingan Insurance is one of the top 50 companies on the Shanghai Stock Exchange. Ping An Insurance is the world’s largest and most valuable insurer, worth US$217 billion (1.4 trillion yuan), as of January 2018. It is also one of the world’s biggest investment and asset management companies, with a total asset of US$848.5 billion (5.6 trillion yuan), as of 2016.
OneConnect visit

Mr. Hendra Tan, president of OneConnect, a Chinese Indonesian, said OneConnect was born with the aim of integrating all of Pingan’s technologies into financial services. Their solutions are based on world-class technologies including AI, Blockchain, Cloud platforms, and Biometrics Identification.

Mr. Tan also shared that as of the end of 2018 Q1, OneConnect had served over 450 banks and over 2100 quasi-financial institutions. In 2017, OneConnect won 21 industry awards and five authorized certifications. Earlier this year, we completed round A financing with a post-investment valuation of 7.5 billion dollars.

It is clear that this is the strongest financial and technological potential guest ever visited the SotaTek office. Coincidently, SotaTek’s Keyword in terms of the domain for this year is Fintech. Hopefully, this will bring a fortune to 2019, the Year of the Pig for the entire SotaTek family.


SotaTek đón những vị khách cuối cùng của năm Mậu Tuất đến từ công ty OneConnect, một công ty đăng ký kinh doanh tại Singapore nhưng lại là một công ty thành viên của tập đoàn Bình An (Pingan Group) của Trung Quốc. Đã là gười Trung Quốc, không ai không biết tới tập đoàn Bình An vì đó là công ty top 50 trên sàn chứng khoán Thượng Hải và cũng là công ty bảo hiểm lớn nhất thế giới với tổng trị giá tài sản lên tới 848.5 tỉ đô la.

Mr. Hendra Tan, chủ tịch của OneConnect vốn là một Hoa kiều người Indonesia cho biết OneConnect được ra đời với mục đích tích hợp tất cả các công nghệ của Pingan vào trong các sản phẩm dịch vụ về tài chính. Các công nghệ đó là AI, Blockchain, Nhận diện sinh trắc học.

Mr. Tan cũng chia sẻ doanh số năm 2018 của OneConnect đạt nửa tỉ đô la, chỉ riêng trong quý 1 năm 2018 công ty này đã phục vụ trên 450 ngân hàng và 2100 thiết chế bán tài chính.

Đầu năm nay OneConnect đã hoàn thành gọi vốn Round A với định giá sau đầu tư là 7.5 tỉ đô la.

Rõ ràng đây là vị khách có tiềm lực tài chính và công nghệ mạnh nhất từ trước tới nay đến thăm văn phòng SotaTek. Thật là trùng hợp khi Keyword về Domain của SotaTek năm nay chính là Fintech. Hy vọng điều này sẽ đem lại một sự khởi đầu may mắn cho năm Kỷ Hợi 2019 cho toàn thể đại gia đình SotaTek.

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone