<

SotaTek welcomed 2 guests, one new and one old to visit the office, came from Starboard Asia and IJGN. Saito is a familiar guest since he has visited SotaTek 2 years ago when SotaTek was at 54 Luu Huu Phuoc Str.
Saito’s Starboard Asia has an office in “Quang Trung Software City”, Ho Chi Minh City. As a Japanese who came to Vietnam to start his career in the software industry, so he knows everything about Vietnam including the local software companies. That is why he is very impressed with the development of SotaTek because after only 2 years there have been too many changes, the current office is 10 times larger than the old office where he used to go.
Starboard Asia and IJGN visit

Sato took his friend Ienaga from IJGN, a company headquartered in Oita Prefecture to visit us. This is the first time SotaTek had a guest from Oita, so this could be a good sign for the expand SotaTek’s relationships.
The Japanese still believe in the word 縁 (the connection, fate, good fortune, etc..) and are very loyal in their relationships.
Hopefully, the meeting from 2 years ago is a predestined opportunity to bring practical cooperation opportunities for all 3 parties.
———————————–
SotaTek đón 2 vị khách, một mới và một cũ đến thăm văn phòng là anh đến từ Starboard Asia và IJGN. Anh Saito là khách cũ vì anh đã từng đến thăm SotaTek từ hơn 2 năm trước khi SotaTek còn ở 54 Lưu Hữu Phước. Là một người Nhật sang Việt Nam khởi nghiệp trong ngành phần mềm, công ty Starboard Asia của anh Saito có văn phòng tại công viên phần mềm Quang Trung, TP HCM nên anh hiểu rất rõ về Việt Nam cũng như các doanh nghiệp phần mềm của Việt Nam. Vì vậy, anh rất ấn tượng với sự phát triển của SotaTek khi chỉ sau 2 năm đã có quá nhiều sự thay đổi, văn phòng hiện tại có diện tích lớn gấp 10 lần văn phòng cũ nơi anh từng đến.
Anh Sato dẫn theo người bạn của mình là Ienaga từ công ty IJGN, một công ty có trụ sở chính ở tỉnh Oita, đây là lần đầu SotaTek có khách từ Oita tới thăm, nên có thể xem đây là một tín hiệu tốt cho sự mở rộng các mối quan hệ của SotaTek. Người Nhật vẫn tin vào chữ Duyên và rất chung thủy trong các mối quan hệ của mình, hy vọng cuộc gặp gỡ từ 2 năm trước chính là 1 cơ duyên đưa đến những cơ hội hợp tác thiết thực cho cả 3 bên.
Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone