<

Currently, assuring a blockchain network’s security, decentralization, and scalability is challenging for developers. That’s why numerous Blockchain Layers have been introduced as a solution, and Aptos is one of the most amazing layers.

Aptos was created with the goal of providing a high-quality security and scalability Blockchain Layer-1 platform. It was created by a former Meta employee who had previously worked on the Diem project. With Move – a new safe and reliable programming language, Aptos is considered as one of the “Solana killers”.

To help SotaTekers gain a thorough understanding of Aptos and Move language, Tech Talk #8 is back with a special host, Mr, Hoang Phuc – SotaTek’s developers.

We hope that this Tech Talk session will provide you with the most up-to-date information about blockchain and the Aptos platform!


Các nhà phát triển hiện nay phải đối mặt với nhiều thách thức khi cố gắng đạt được sự bảo mật, phi tập trung và khả năng mở rộng trong cùng một mạng lưới Blockchain. Để giải quyết vấn đề này, các Layer Blockchain đã xuất hiện liên tục, và Aptos là một dự án mới như thế. 

Aptos được thiết kế với trọng tâm là sự an toàn tuyệt đối, khả năng mở rộng quy mô và tính trung lập đáng tin cậy. Aptos cũng được coi như một sự kế thừa từ dự án Diem của Meta và đang sử dụng Move, ngôn ngữ an toàn và đáng tin cậy. Nó thậm chí còn được đánh giá đối thủ đáng gờm của Solana.

Để giúp các SotaTekers hiểu hơn về Aptos Network và ngôn ngữ Move, số Tech Talk #8 đã trở lại với diễn giả Tạ Bá Hoàng Phúc – developer của Sota Labs. Anh Phúc đã chia sẻ nhiều điều thú vị về công nghệ Blockchain truyền thống, Aptos và ngôn ngữ Move.

Hi vọng buổi Tech Talk 8 sẽ trang bị cho các anh chị em những kiến thức mới nhất về công nghệ Blockchain nói chung và Aptos nói riêng.

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone