<

In recent days, we’ve all come across at least one article about ChatGPT. Within just 2 months of its launch, the number of ChatGPT users has surpassed 100 million people per month.

Around 20 years ago, Google took the internet by storm with its ability to provide millions of search results for a given keyword in mere seconds. That’s when the phrase “Google it” quickly became a catchphrase for looking up anything we don’t know. However, from 2023, ChatGPT could replace Google and become our go-to knowledge companion.

So, how exactly can ChatGPT assist us?

The answer was found in the first TechTalk of 2023, where Mr. Pham Quang Huy from D2.1 joined and share his insights.

We hope that Tech Talk #9 has provided SotaTek’s employees with a deeper understanding of this novel technological platform and equipped them with the knowledge to leverage it to achieve optimal performance and efficiency.


Chắc hẳn những ngày gần đây, chúng ta đều thấy và đọc ít nhất một bài báo về ChatGPT. Chỉ sau 2 tháng ra mắt, số người dùng ChatGPT được cho là đã cán mốc 100 triệu người/ tháng.

Khoảng 20 năm trước, sự xuất hiện của Google đã làm người dùng Internet choáng ngợp vì có thể đưa ra hàng triệu tìm kiếm cho một từ khóa chỉ trong vài giây và chúng ta thường nói vui rằng “Cái gì không biết thì tra google”. Tuy nhiên, rất có thể từ 2023 này, người bạn biết tuốt đồng hành cùng chúng ta sẽ là Chat GPT. 

Vậy thì thực tế, ChatGPT có thể giúp chúng ta làm những gì? 

Câu trả lời đã được tìm thấy qua buổi thảo luận và chia sẻ trong số TechTalk đầu tiên của năm 2023, với sự đồng hành của anh Phạm Quang Huy đến từ D2.1.

Hy vọng buổi Tech Talk #9 đã giúp các anh chị em nhà SotaTek hiểu rõ hơn về sản phẩm công nghệ mới này, đồng thời biết cách tận dụng nó để đạt hiệu suất và hiệu quả làm việc cao nhất!

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter
    phonephonephone