<

Sotatek has just opened the new office for a few days and today we welcome the first guests who are the big names in the Vietnam software industry, Vnext, and Tomochain. Probably, no one in the Vietnamese tech community has not heard about the million-dollar startup "Tomochain", while in the business community doing business with Japan, Vnext is also a name that reminds everyone. SotaTek has something in common with both of them, we are working with the Japanese market and also is the leading blockchain enterprise in Vietnam.

That's why there is an exciting meeting today to discuss the prospect of cooperation between the three parties in the near future. Try to imagine what the handshake between these "powers" will create? Let's wait for that.

Tomochain visit

Mới khai trương văn phòng được vài ngày, Sotatek đã đón những vị khách đầu tiên - những tên tuổi lớn trong làng phần mềm Việt Nam tới thăm - Vnext và Tomochain. Giới công nghệ Việt Nam có lẽ không ai không nghe đến startup triệu đô Tomochain, còn trong cộng đồng doanh nghiệp làm ăn với Nhật thì Vnext cũng là một cái tên nhắc đến ai cũng biết. SotaTek thì có điểm chung với cả 2 là vừa làm với thị trường Nhật và cũng là doanh nghiệp hàng đầu về blockchain ở Việt Nam.

Đó là lý do tại sao có cuộc hội ngộ đầy hứng khởi ngày hôm nay để cùng bàn về một triển vọng hợp tác giữa cả ba bên trong tương lai. Hãy thử hình dung xem sự bắt tay giữa các "thế lực" này sẽ tạo ra điều gì? Chúng ta hãy cùng chờ đợi điều đó nhé.

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter







    phonephonephone