<

On 29th October, our previous partner Two Hat officially joined Microsoft - one of the largest software makers in the world. This is a remarkable milestone for Two Hat and simultaneously a striking demonstration of SotaTek's contribution in bringing the best-suited and affordable IT Services and Solutions for customers.

To make it clear about Two Hat, it is an AI-powered content moderation platform developed by our experienced and creative experts. It aims to make the Internet a place where people feel free to join, contribute and share without fear of harassment or abuse. Having leveraged AI Technology to empower its platform, Two Hat classifies, filters, and escalates more than 102 billion human interactions, including messages, usernames, images, and videos. However, in the cutting-edge technology area, the company realizes that adopting existing AI technology to handle a huge database is seemingly unproductive. That’s why they choose SotaTek to tackle core problems related to technology with AI and Machine Learning Development Services.

Let’s congratulate our previous partner on this acquisition. SotaTek hopes that this cooperation will continue to amplify their shared vision to be global catalysts for healthy and safe online spaces.

---------------------------------------------------------

Vào ngày 29/10, Two Hat - đối tác cũ của SotaTek, đã chính thức gia nhập Microsoft, 1 trong những công ty phát triển, sản xuất và kinh doanh bản quyền phần mềm lớn nhất thế giới. Sự kiện này đánh dấu một cột mốc đáng nhớ đối với Two Hat, đồng thời là minh chứng cho những đóng góp của SotaTek trong việc đem đến cho khách hàng những Giải Pháp và Dịch Vụ IT phù hợp với chi phí tốt nhất. 

Two Hat nền tảng kiểm duyệt nội dung sử dụng công nghệ AI, được phát triển bởi những chuyên gia dày dặn kinh nghiệm của SotaTek. Nền tảng này ra đời với mục đích biến Internet thành nơi mà mọi người đều cảm thấy an toàn để tham gia, đóng góp và chia sẻ mà không sợ bị quấy rối hoặc lạm dụng. Bằng việc sử dụng công nghệ AI, Two Hat đã lọc và phân loại hơn 102 tỉ tương tác của con người trên Internet, bao gồm tin nhắn, ảnh và videos. Tuy vậy, trong thời đại công nghệ không ngừng thay đổi và nâng cấp, công ty nhận ra rằng với công nghệ AI sẵn có, việc xử lí lượng dữ liệu khổng lồ trở nên không còn hiệu quả. Vì vậy, Two Hat đã lựa chọn SotaTek để giải quyết những vấn đề cốt lõi liên quan đến công nghệ với Dịch Vụ Phát Triển AI và Machine Learning.  

Hãy cùng chúc mừng đối tác của SotaTek - Two Hat đã chính thức trở thành 1 phần của Microsoft. SotaTek hy vọng rằng sự kết hợp giữa Two Hat và Microsoft sẽ khuếch đại và thúc đẩy sứ mệnh mà họ đã và đang hướng đến, góp phần mang lại những trải nghiệm tốt nhất cho người dùng.

Leave a Reply

Fill out the form below and we will get in touch with you shortly.

    Newsletter    Other Blogs
    phonephonephone